Iedere dag 100% dagverse catering

Catering Amsterdam?

Bestel bij

Business Catering Amsterdam

Met onze roots in Amsterdam leveren wij sinds 1995 kwaliteit catering in Amsterdam, aan bedrijven en particuliere klanten.

Catering Amsterdam

Catering van hoge kwaliteit!

Organiseert u een bedrijfs: → lunch,  → buffet, →borrel,   →officieel event of → feest? ..Zoekt u daar kwaliteit catering voor? ..Wilt u de catering creatief gepresenteerd, trendy en gezond! Dan bent u bij Business Catering Amsterdam aan het juiste adres.

Wij van Business Catering bieden een totaalpakket aan hoogwaardige catering. Altijd vers, met aandacht voor culinaire trends en kwaliteit. Op het gebied van kwaliteit scoort catering Amsterdam met een klantwaardering van 8,9 hoog. Naast de hoge kwaliteit van de producten, onderscheidt catering Amsterdam zich ook op andere punten. De 3 P’s: Professionaliteit, Persoonlijke aandacht & Plezier staan bij ons net zo hoog in het vaandel. Middelmatigheid kennen wij niet, .. creativiteit en flexibiliteit des te beter.

Om die reden: .. Plant u een speciale gelegenheid als bedrijfsopening, personeelsfeest of seminar? Samen met Business Catering Amsterdam wordt het een geweldige gebeurtenis. Eén die u nog lang zal heugen.
Van walking dinners tot bedrijfslunch, ..van Marokkaans buffet tot tapas hapjes!  Door 22 jaar ervaring voelen wij bij catering Amsterdam feilloos aan wat uw succesformule nodig heeft. Op het gebied van eten en drinken helpen wij u dan ook graag!

Geïnteresseerd?.. ..

..Catering op maat nodig?

Presenteert u uw (nieuwe) product?  Houdt u een open dag? ..Of een relatie evenement?  …Wilt u de gasten een inspirerende smaakbeleving meegeven? Passend bij het evenement! Overleg met ons uw budget, doelstelling (thema) van het evenement en draaiboek;  ..wij overleggen onze culinaire invulling!  GRATIS!
Wilt u een offerte ontvangen of een vrijblijvend advies- en inspiratiegesprek? Bel ons via 036- 535 01 66 of stuur ons een bericht.

..Of een kant en klare catering?

Via onze WEBSHOP CATERING BESTELLEN kunt direct catering online bestellen. Hier bestelt u bijvoorbeeld een luxe lunch voor een vergadering. Ook bestelt u (via het bestelformulier) gemakkelijk één van onze ambachtelijke buffetten. We hebben zelfs 5 complete arrangementen voor (zakelijke) evenementen.  De  All-in arrangementen voorzien in alle aspecten (eten, drinken, bediening, aankleding), die nodig zijn om van ieder evenement een succes te maken!

Winkelmand

Onze Scores

Onze pluspunten

Een duurzame keuken

Wij voorkomen voedselverspilling en gebruiken duurzame disposables en verpakkingsmateriaal, (waar het kan) biologische producten.

Een gezonde keuken

Onze producten passen bij een bewuste levensstijl. Minder zout, vet en suiker.

100% dagvers

We werken dagelijks met pure en verse producten, die minder zijn bewerkt.

Wereldse gerechten

We zijn gespecialiseerd in internationale buffetten.

Budget gericht

Een persoonlijk gesprek geeft advies op maat. Passend binnen uw budget.

Meewerken

Het organiseren van een evenement is leuk, .. Wij werken daar graag aan mee!

Partners in Amsterdam


Jan van Galenstraat 4, 1051 KM Amsterdam

Vijzelgracht 15, 1017 HM Amsterdam

Amazing Oriental Amsterdam – De Flinesstraat 6, 1099 AL Duivendrecht

Top aanbeveling → Business Catering Amsterdam

 
“Je catering op 7 april was heel bijzonder: Het thema ‘Matzes en Mie’ was lastig maar jij hebt dit thema uitstekend weten uit te werken.
Bij het uitdelen kregen we ook veel complimenten.
Dat de ‘warme’ hapjes apart werden aangeleverd (toch een afstand Almere-Amsterdam) was een fijn extraatje.“

Doetie, Verzetsmuseum – Amsterdam

“Wij zijn enorm tevreden over hoe alles verlopen is, echt klasse was het!
Zoals beloofd stuur ik volgende week nog enkele foto’s toe.

Hartelijke groet,“

Digital Media Enzo, Amsterdam – Barcelona

“Vorig jaar juni heeft u tot grote tevredenheid de catering van certificering van docenten verzorgd op het Rosa beroeps College in Amsterdam
Wij zouden u graag weer als cateraar willen betrekken bij onze certificering.
Is dat mogelijk ? m.a.w. is deze datum voor u nog vrij ?“

Jaspers, Amsterdam

“Onze bedrijfsopening laten doen door Business Catering Amsterdam. Wat een exclusieve uitstraling en prachtige aankleding en allemaal echt zelf gemaakte luxe hapjes en daarbij ook nog een heel sympathieke bediening.
Dat wilde ik jullie nog even vertellen. Bedankt voor onze goed geslaagde bedrijfsopening.“

Koch bv, Amsterdam

WEBSHOP CATERING BESTELLEN

Lunch bestellen

In de regio Almere, groot Amsterdam, Flevoland en Utrecht bezorgen wij belegde (mini) broodjes en verse lunchspecialiteiten,  Bestel ..

Buffet bestellen

Vers en gezond is het uitgangspunt bij de bereiding van onze buffetten. Al onze buffetten zijn home-made van dagelijks verse ingrediënten.
 Bestel ..

Arrangement bestellen

Wij beschikken over een ruime ervaring in de totale organisatie en verzorging van zakelijke evenementen en kunnen zo ondersteuning bieden waar nodig.
 Bestel ..

Catering Amsterdam