GEZONDE CATERING

Organiseer je een bedrijfsborrel, -lunch of  een -feestje? Dan hebben wij een gevarieerd pakket aan hoogwaardige gezonde catering voor elke gelegenheid. Van walking dinner tot vergaderlunch, ..van Marokkaans buffet tot tapas hapjes! Altijd vers, homemade en met aandacht voor culinaire trends en kwaliteit. Op het gebied van gezonde catering en kwaliteit scoort Business Catering met een klantwaardering van 8,9 hoog.

Wij zijn gespecialiseerd in lekkere verantwoorde duurzame voeding. Door het aantrekkelijk aanbieden van gezonde dagverse producten ondersteunen we mensen die kiezen voor een gezonde leefstijl. Naast het hoge gebruik van verse groenten en fruit, vermijden we kant en klare producten met veel zout,..vervangen we de (slechte) verzadigde vetten door de goede enkelvoudig en meervoudige vetten en kiezen we zoveel mogelijk voor de volkoren varianten van pasta, brood en rijst.

..Catering op maat nodig?

Presenteer je een (nieuwe) product?  Houd je een open dag? ..Of een relatie evenement?  …Wil je jouw gasten een inspirerende smaakbeleving meegeven? Passend bij het evenement! Overleg met ons je budget, doelstelling (thema) van het evenement en draaiboek;  ..wij overleggen onze culinaire invulling!  GRATIS!
Wil je een offerte ontvangen of een vrijblijvend advies- en inspiratiegesprek? Bel ons via 036- 535 01 66 of vraag een offerte aan.

..Direct catering aanvragen?

Je kunt ook direct catering aanvragen.  Via de diverse aanvraagformulieren op onze website bestel je gemakkelijk één van onze lunches, hapjes, ambachtelijke buffetten of arrangementen voor (zakelijke) evenementen.  De  All-in arrangementen voorzien in alle aspecten (eten, drinken, bediening, aankleding), die nodig zijn om van ieder evenement een succes te maken!

Gezonde catering

Onze pluspunten

Een duurzame keuken

Wij voorkomen voedselverspilling en gebruiken duurzame disposables en verpakkingsmateriaal, (waar het kan) biologische producten.

Een gezonde keuken

Onze producten passen bij een bewuste levensstijl. Minder zout, vet en suiker.

100% dagvers

We werken dagelijks met pure en verse producten, die minder zijn bewerkt.

Wereldse gerechten

We zijn gespecialiseerd in internationale buffetten.

Budget gericht

Een persoonlijk gesprek geeft advies op maat. Passend binnen uw budget.

Meewerken

Het organiseren van een evenement is leuk, .. Wij werken daar graag aan mee!

Catering Almere – Catering Amsterdam

Catering Utrecht – Catering Amersfoort

Contact

Händelstraat 17
1323 AC Almere
tel. 036- 535 01 66
mob. 06- 5461 39 93

info@businesscateringservices.nl
KVK: 39059171 (1995)
Sociale Hygiene 104415
HACCP gecertificeerd
Eigenaar:Yolanda Gerritsen
Voedingsdeskundig diëtist

Google Maps

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je een offerte? Neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier, de mail of telefoon.

Facebook

Recente reacties