Vergaderlocaties

Business Catering Services heeft intensieve samenwerkingsverbanden met locaties die voor elke gelegenheid de gewenste uitstraling en capaciteit bieden. Hieronder vindt u 2 locaties waar uw vergadering, training, seminar, feest of evenement perfect tot zijn recht zal komen.

Colorpoint

Vergaderlocatie

locatie color point

Color Point de ideale plek voor (middel)-grote seminars, trainingen en workshops of groeps- bijeenkomsten. Verschillende ruimtes zijn geschikt voor 5 tot 40 personen. De kleinschalige ruimte is tevens ingericht voor meer individuele sessies, zoals coach-gesprekken of uitval-sessies bij trainingen. De keurige (en kleurige) trainingsruimtes bieden een representatieve en professionele ontvangst van uw klanten. Alle ruimten zijn voorzien van presentatie-mogelijkheden met laptop/beamer en een whiteboard /flip-over. De kosten van de apparatuur zijn in de zaalhuur inbegrepen. Ook het gebruik van internet via ons beveiligde draadloze netwerk is gratis. Het wachtwoord is beschikbaar. De locatie voor uw vergadering, presentatie, seminar of training. Sfeervolle ambiance met een zakelijke uitstraling.

Color Point is zeer centraal gelegen, op het snijpunt van de snelwegen A6 en A27 en de Almeerse Buitenring (S104), op slechts enkele minuten rijden van de afslag. Parkeren is kosteloos.

Medical Business Centre

Vergaderlocatie

biomedic_film

Medical Business Centre Almere zalen zijn multifunctioneel. Door de stijlvolle aankleding zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals: presentaties, vergaderingen, trainingen, workshops, examens en seminars. Het gebouw heeft een chique uitstraling met marmer en veel licht. U kunt er terecht voor kleine en grote zakelijke gezelschappen. De totale capaciteit is max. 100 personen.

Het Medical Business Centre Almere (MBCA) ligt in het business park “Gooise Poort/Gooise Kant” nabij de A6. Door de uitstekende ligging is de vergaderlocatie eenvoudig met auto of openbaar vervoer te bereiken. Uiteraard kunt u gratis bij ons parkeren.